EN

За нас

Основана през 2004г., днес Joker Media Rental е най-голямата компания за доставка на техника и технически услуги за събития в България. С над 19 години опит в страната и чужбина, Joker Media Rental предлага първокласно техническо обезпечаване на Музикални събития, Корпоративни събития, Телевизионни продукции, Специални и Спортни събития. Компанията предлага Аудио-визуална техника, Осветителна техника, LED екрани, Мултимедийна и Видео техника, Сценична механизация, Сценични конструкции и Изработка на Декор, както и висококвалифициран Технически персонал за обслужване на доставяната техника.

В допълнение Joker Media Rental предлага Дизайн и конфигуриране на Аудио системи, Дизайн на Сценично осветление, Дизайн на Видео системи и изработка на видео съдържание, и Дизайн на Сценични конструкции, включително проектиране и изработка на Специални сценични съоръжения.

Най-важното за Joker Media Rental е да предоставя персонизирана услуга, която да отговаря на специфичните изискванията на всеки клиент. За целта ние постоянно инвестираме в модерна техника и иновативни софтуерни решения, наемаме и обучаваме креативни и мотивирани специалисти, и работим единствено с доказани и отговорни партньори. Ние в Joker Media Rental държим на коректното отношение към нашите клиенти, затова, работейки с нас, те получават най-доброто обслужване на всяко ниво от организацията на техните събития - от предварителното обсъждане с нашите проджект мениджъри и изготвянето на технически проекти, до реализацията на самите събития.
Целият екип на Joker Media Rental е фокусиран върху осигуряването на възможно най-качественото обслужване. От предварителното обсъждане на проектите, до реализацията им на място, ние се стараем да получите най-доброто решение за Вашите нужди. В компанията ни работят 45 високо-квалифицирани специалисти, които ще осигурят сигурност и безпроблемна реализация на всяко събитие.


logo

Възползвайте се от възможността, да направите виртуален тур в нашия уебсайт и да видите събитията, които сме реализирали и какво можем да направим за вас.
Ще откриете, че Joker Media Rental е повече от доставчик на техника и технически услуги! Ще откриете, че Joker Media Rental може да бъде ваш надежден партньор!
Иван Градинаров

Изпълнителен Директор

Асен Якимов

Изпълнителен Директор

Васил Найденов

Финансов Директор

Стилиян Иванов

Финансов Мениджър

Иван Спиров /Мопси/

Менажер Продукции

Виктор Димитров

Менажер Продукции

Пламен Йотов

Аудио Инженер

Георги Рамаданов

Аудио Инженер

Станислав Иванов

Аудио Инженер

Иван Конов

Аудио Инженер

Христо Петров /Шами/

Дизайнер Осветление

Петър Бъчваров

Осветител

Филип Георгиев

Осветител

Николай Предов

Осветител

Александър Мяшков

Осветител

Александър Вантов

Техник Осветление

Виктор Петков /Барни/

Видео Инженер

Виктор Стоянов

Видео Инженер

Кирил Николов

Видео Инженер

Филип Ангелов

Видео Инженер

Юлиан Бонев

Инженер Конструкции

Васил Стоянов

Инженер Конструкции

Калоян Атанасов

Техник Конструкции

Николай Николов

Техник Конструкции

Славен Павлов

Техник Конструкции

Ангел Лазаров

Менажер Транспорт и Шофьор

Борис Величков

Шофьор

Михаил Кибаров

Началник Склад

Димитър Стоянов

Техник Склад

Георги Пчеларов

Техник Склад

Иван Янев

Техник Склад

Момчил Такев

Техник Склад

Бойко Бонев

Техник Специални Конструкции

Георги Лазаров

Инженер по техническа поддръжка

Дейност

concert

Музикални събития

Екипът на Joker Media Rental е реализирал стотици Музикални събития в страната и чужбина, включително Концертни турнета, Музикални награди и някои от най-големите Концерти на международни и български изпълнители.

Вижте повече
speech

Корпоративни събития

Joker Media Rental предлага иновативни, креативни и високотехнологични инженерни решения за реализация на всякакъв вид Корпоративни събития. Работим и си партнираме с едни от най-големите компании в страната и чужбина, и се гордеем, че сме заслужили тяхното доверие.

Вижте повече
video-camera

ТВ продукции

Имаме дългогодишен опит и познания в техническото обезпечаване на Телевизионни продукции, независимо дали става въпрос за Музикални риалити формати, Телевизионни игри, или Спортни предавания.

Вижте повече
special-events

Специални събития

Когато трябва да се направи нещо наистина впечатляващо, ние сме най-търсеният партньор за отбелязване на Специални събития, като юбилеи, VIP тържества, визити на важни личности и други специални поводи.

Вижте повече
special-events

Спортни събития

Големите международни Спортни събития са запазена територия за Joker Media Rental. При реализацията на подобни събития задължително трябва да се покрият всички технически изисквания на световните спортни федерации, с което ние винаги се справяме перфектно.

Вижте повече

Свържете се с нас

С над 19 години опит Joker Media Rental е безапелационен лидер
в доставката на висококачествена техника и технически услуги за цялостна реализация на събития.