EN

Новини

Новини

Димо Стоянов - Live Stream Спектакъл #ЖивотВкъщи

Каква е връзката между P.I.F. и легендарните Queen? Кой е най-ценният съвет за шоубизнеса, който една баба може да даде на своя внук? Тежи ли изборът да бъдеш музикант в България? Това са част от въпросите, на които Димо Стоянов ще отговори в онлайн спектакъла „Кой прибира сутрин звездите?“ на 9ти Май.
Под режисурата на Мария Банова и с помощта на Иван Велков (китари), Христо Михалков (бас) и Мартин Профиров (барабани), Димо ще преведе публиката през различните етапи от живота си. Представлението е изградено от шест монолога, в чиито теми всеки може да припознае част от себе си – за детството, самотата, славата, любовта и магията да си родител. Зад силния емоционален заряд и интелигентната самоирония в текста стоят усилията на Здрава Каменова и Димо.
Органичната спойка между всяка от личните изповеди на артиста се случва с част от най-обичаните песни на P.I.F. като „Огън“ и „Оставам тук“.
Насладете се на едно онлайн представление – концерт поднесено с такт, хумор и себепознание. И великолепна актьорска игра на Димо Стоянов.
ГЛЕДАЙТЕ ОНЛАЙН на страницата на група P.I.F., URBO, Joker Media Rental и Shell.
ПОДКРЕПЕТЕ всички замесени в организирането на този концерт с виртуален билет от платформата на URBO, който можете да заплатите и чрез своите ClubSmart точки от
Shell, или можете да помогнете и чрез SMS на 1974 с текст 'LIVE' на цена 4,00лв. без ДДС.
 
#ЖивотВкъщи е инициатива на URBO и Joker Media Rental. Целта на инициативата е да подкрепи заетостта на работещите в събитийната индустрия в този труден момент и да призове хората да останат по домовете си, но и да им даде възможност да се забавляват, като направи престоя по домовете малко по-лесен и интересен.

Свържете се с нас

С над 17 години опит Joker Media Rental е безапелационен лидер
в доставката на висококачествена техника и технически услуги за цялостна реализация на събития.